Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bajram ide baklavama se nadam :)
Naravno jednostavno Bajram bez baklave nije Bajram
ja cu za bajram litru rakije stamanit sa amidzinicom mi u mene <3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma daj ba, nista bez baklave.
Hajd' ti odoli maslanici, piletu, baklavi i tufahijama :)
Moze voće i povrće, ali nakon Bajrama. :)
kod Bošnja će bit što više pive.
Mijesana dolma!!!!!!!!!!!
Hoces li baklave...ne hvala ja cu jednu jabuku...cccc
Za taj divni praznik kad su trpeze pune naših domaćih jela i kolača, neko treba jesti voće? Ma dajte molim vas.. O voću ćemo poslije Bajrama..
Narod konstantno kuka da maltene nema šta jesti, a izađeš na ulicu kad ono sve stokilaš do stokilaša.. I onda još kuka ne mogu da smršam.. Stvarno, ljudi su sami sebi kontradiktorni u nekim stvarima...
Što ne znači da se slažem sa dotičnim člankom, Bajram je dvaput godišnje pa se može dati oduška, imamo još 360 i kusur dana u godini za zeleniš i voćne salate :-)
Nama mentalitet ne dozvoljava da se hranimo zdravo. :D
Bajram nije bajram ako ne pojedem jedno tepsiju baklave, oblatne i odem od bajram banke uzet paket slicica i tako jos cetri godine pa cu morati ja bajram banku davati :(
vidite strucnjaci, puno vi kenjate
pa meso samo za bajram i jedem (teletina i to)
Bez alkohola!
jedite i pijte ali ne pretjerujte
De ba, nije Bajram svaki dan :D
Pa da me nana ubije kad joj se pojavim i kazem daj zeleni makni burek i mesku