Sarajevo Coffee Fest
128

Vispak predstavio novu espresso kafu "Dream"

Klix.ba
Domaća kompanija Vispak je a Coffe Festu u Sarajevu ekskluzivno predstavila novu espresso premium kafu "Dream", napravljenu od posebno odabrane mješavine najkvalitetnijih sorti kafe.

Kako se navodi, ona je rezultat znanja vrhunskih stručnjaka za razvoj kafe, a na festivalu se tražila šoljica više.

"Espresso kafa 'Dream' namijenjena je ugostiteljskim objektima koji žele svojim gostima pružiti najkvalitetniju kafu. Spoj neodoljivog i kremastog okusa i mirisa koji je prilagođen željama konzumenata ovog napitka. Razvoj nove espresso kafe 'Dream' trajao je godinu dana, a razvojni projekat je vezan za 12 zvaničnih i uspješno provedenih degustacija. Bili smo u stalnoj komunikaciji sa konzumentima ove vrste kafe kako bi tržištu ponudili kafu koja odgovara potrebama i željama potrošača. Bosanci i Hercegovci su veliki poznavaoci i konzumenti kafe te, definitivno, kao takvi možemo napraviti zajedno uspješnu priču i ispričati je ostatku svijeta", poručili su iz kompanije Vispak.

Pored kvalitetnih sirovina, objezbjeđen je i odgovarajući tehnološki proces koji se obavlja na najsavremenijem pržioniku kako bi krajnji proizvod bio savršen i po mjeri ljubitelja espresso kafe.