Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje za rec.. visocko kuhano meso, s puno soli!
@ISTlNOMprotivLAZI faraona iako nema treba ga izmislit.., gdje ce da valja kad je prije par dana bilo zavezano u stali.
dvajes i jedan dan treba da se kiseli u buradima, s puno bjelog luka i tek onda more ic napante, par dana da kapi i ujutro po jednu vatricu da pusi, sve ostalo mraz cini.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
PITALI GA KOJI TI JE OMILJENI SAOBRACAJNI ZNAK, KAZE - JANJETINA 300m DESNO
JAoj, znam ovog sa slike br. 11. U ratu zajedno sa braćom talio meso . Ni dana nisu bili u Arimiji BiH, kao ni njihovi, tada punoljetni sinovi. Svakla cast pojedincima, ali Visocaci bi za marku mater rodjenu prodali.
ma visocaci su bolan i piramide preko noci napravili :-)
mezi zete mezi
Čim ovo Bošnjaci suše, zna se da nema svinjetine, ali dobro prije 1990.god i oni su ovo jeli, ali nakon samo znaju pričati kako je njihova "autohtona Halal ishrana" ugrožena svima nama koji konzumiramo prasetinu. Bolji je svinjski pršut, nego goveđa pečenica. Pitajte svjetske ljude, reći će isto što ja. Ali dobro ajde, sad će ljudi reći ja kritiziram i vrijeđam, jer govorim istinu. Visoko-grad lopova u BiH!
100% si u pravu, mislim ovo za Visoko... a za ovo pečenica-pršut šta je najbolje, nisi ti jaro probo dimljenu mačku...
@kardan Kako ce probat kad samo sta znaju je svinja , svinja , svinja ...
Visocko kuhano meso pa malo zadimljeno.
eto u BiH svi krasni osim visočaka, ja tvrdim da je razlika samo u prilici. manje-više loši smo, od Une do Drine.
Sarajlije najveći šljam. Ovo ostalo je za nagrade.
koje crno stoljece
pricaju u visokom da se sudzuka moze i od mesa napravit...
Najbolje je suho meso koje osusis na lakiranoj colarici jelovoj, ko nije probao nek proba
Nisam bas zainteresovan za koljena, dajte meni jednu potkoljenicu
Jedino na pijaci necu pazar napraviti sa Visocanima moje iskustvo me naucilo koliko god pazijo u pazaru snjima uvijek sam bijo dojnji a cuo sam od izbjeglica da su izbjeglice koje su dosle u Visoko 92-95 i koji su koristili napustenu srpsku zemlju morali po 1dulumu placati M. Zajednici 50DM,dobra slika visocaka....
pa i mi srbi smo prije rata kupovali visocke pecenice i sudjuku,,, nema bolje suve govedine
Najbolje suvo meso!
A sta drugo procitati,sarajlijama ili onim sto misle da su sarajlije,niko na svijetu a pogotovo iz nekog drugog kraja bosne pa makar on bio iz Visokog nije dobar....gluho bilo kakav ste narod
Ne vrijedi ti se svadjati, jer sarajlija ti nikad nece prisnati nesto ili popustiti. A ni slucajno reci da si upravu. Njihovo je sve najbolje i broj jedan. Jbg oni su ipak glavni grad. Crem de la crem LOL Oni bi htjeli da se vrati tursko doba. Oni da budu age i pase a mi ostali raja i kmetovi.
Ma ne svadjam se ja jarane ni sa kim.Sarajevo je nasa dika,nas glavni grad,nas seher...al si sve u bobu potrefio,do daske...👍🏻
Hahah kol'ko popljuvase po Visokom k'o da je u Sumadiji. Najvise se jordame ove tzv. Sarajlije, a nisu Saraj'va vidjeli do '96.
A Šumadija je sinonim za nešto loše?