Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znao sam naglo omrsaviti i to za 7 dana po 5 kila, i tako za 3 sedmice smanjim 15kg. Potom u roku od jedne sedmice povratim 15kg. Danas jedem samo prirodno (i kavu) bez secera, a umjesto soli uzmem vegetu i prirodne zacine sto sameljem u prah. Jedem jednom dnevno po preporuci 'Pradip Jamnadas' sa Youtubea-engleski. Za 5 mjeseci sam oslabio 15kg, imam duplo vise energije.
pasa moj jesi ti vidio sastav vegete....
izbqci vegetu to ti je otrov zivi. vise minerala imas u tucaniku za nasipanje puteva nego u vegeti
secer kafa i hljeb su ubice naseg drustva. dalje mesne preradjevine i ostale gluposti sto nas narod jede.
Visok pritisak, masnoce, srcani problemi i secer su ubice BiH stanovnistva, imamo predobru hranu al jbg volimo umocit i narezat na koso.Zato cim predes 40godine starosti, vec tri vrste tableta trosimo.Jednom se zivi!
Jel vam ovo marbo platio il neki drugi proizvodjac...eto samo sto ne kazete da je cips zdraviji od limuna i ima vise vitamina c
Narodu u BiH jos uvijek jasno zasto 80% ljudi od preko 60 godina ima visok pritisak. Sad znate! Od soli! Pogotovo izrazito jake Tuzlanske soli. Pogotovo u Bosni gotovo Niko ne koristi morsku so, koja pored NaCl-a sadrzi ozboljne kolicine Drugih vrsta soli- i naravno prirodnog joda.
I 27 vrsta minerala
Sta je ovo, reklama za čips? Gdje li vi kupite ove gluposti.