Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam ajvar do invalidnine, ovo gledam a jedem ajvar hvala Alija
Ostoja=bolesnik
SVINJA JE ZA MENE KRALJ ŽIVOTINJA SVE DOK NE PROBAM LAVA
J e b e m ti m a t e r k o m u n j a r s k u, Alija je mrtav, a taj ko ti je obezbijedio ajvar je srdacna socijalna pomoc voljenog ti SDPa koji je na vlasti. Fuj, b a g r o maloumnicka :D
ZATO PUCATE OD ZDRAVLJA... POGLEDAJ SAMO NACIJE KOJE SU NAJZDRAVIJE NA SVETU...U PRVIH DESET NACIJA MA STA DESET U PRVIH 30 NACIJA NEMA NIJEDNE MUSLIMANSKE!
Bolje ti je da jedes janjetinu i ribu nego svinjetinu a kokosku volis sigurno.Svinja je jako prljava zivotinja jos kad se zavali u onaj mulj i blato fujjjj.
AHA TO KAD JEDETE RIBU MISLITE NE JEDE LESINE?? A TEK KAD NANA VAM ZAMESI PITU..A PRE TOGA NOKTOM PO PAKSHU ZAKINULA ZA BRAB0NJAK ...UKUSNO ...ISLAMSKI! AKO IMA PRLJAVIJIH ZIVOTINJA OD KOKOSI...ONDA NE ZNAM STA PRICAMO!
Svinja je najpoganija zivotinja jer se hrani bubamama i misevima pa zar ti ostoja volis da jedes meso svinjsko a zohare sam i zaboravio da napomenem.
PISE U STAROM ZAVETU..U NOVOM NE PISE! OBRAZUJ SE I VAN MEKTEBA!
pa nemoj tako, eto i adventisti ne jedu svinjetinu zato sto tako pise u bibliji malo se obrazuj, procitaj svoje bar ako neces tudje
jedino da je jedete riblju corbu ...tu nema svinjetine! SAKATI STE ZA EVROPSKU KUHINJU
mađarska