Kafa ili ručak
91

Promo / Uskoro otvorenje restorana Spazio Gourmet Manuel u Sarajevu

Manuel Caffe svoj franšizni lanac kafeterija i trgovina proširuje kafe-restoranom pod nazivom Spazio Gourmet Manuel. "Dobrodošli, gdje danas želite sjesti?" bit će krilatica ovog restorana čije otvorenje se očekuje u 10. mjesecu ove godine u sarajevskom naselju Marijin Dvor u ulici Hiseta.

Kao što je ova priča i počela otvaranjem prve kafeterije Spazio Caffe Manuel u Sarajevu, prije gotovo deset godina, tako se i nastavlja, otvaranjem prvog Spazio Gourmet kafe-restorana, upravo u Sarajevu.

Kako smo i do sada naše goste navikli i ovdje ih očekuje oaza mira uz ugodan ambijent, kvalitetnu i raznovrsnu ponudu, prijatno i profesionalno osoblje. Bilo da ste za poslovni ručak, kafu s prijateljima ili poneki slatkiš s djecom, pravo mjesto za to je Spazio Gourmet Manuel.

Sama ponuda bazirana je na tradicionalnim talijanskim jelima izvedenim na moderan način od najkvalitetnijih sastojaka.

Dječije radosti ili tijesto kao jedno od osnovnih sastojaka naših jela, ne moraju nužno biti i nezdravi ukoliko su napravljeni od kvalitetnih, pažljivo balansiranih sastojaka ili su posluženi kao podloga ili dodatak zdravim namirnicama. Ovdje možete da iskombinujete svoje jelo po želji ili se pak odlučite za neki već provjereni recept najboljih kuhara. Ne brojite kalorije; nutricionisti su ih već izbrojali za Vas.

Spazio Gourmet Manuel je mjesto u kojem svako može pronaći nešto za sebe; mjesto gdje dolazite zbog sebe, a ne zbog drugih.

Želimo da se naši gosti osjećaju prijatno od prvog do zadnjeg trenutka provedenog u našem kafe-restoranu, da lijepe momente ponesu sa sobom i da se uvijek rado ponovo vraćaju.

U toku je i formiranje Spazio Gourmet tima te je u toku konkurs za zapošljavanje kuhara i pomoćnog kuhara te konobara i šankera.

"Budući da se kompletan koncept vodi isključivo kvalitetom, kako u ponudi, tako i u usluzi, vrijedni i profesionalni ljudi uvijek su dobrodošli. Radna atmosfera je na visokom nivou, ali istovremeno timska i prijatna." navodi se u oglasu.

Svaki kutak Spazio Gourmet-a ima drugačiju ponudu, stoga: "Dobrodošli, gdje danas želite sjesti?"