Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ce to biti
Hoce li uvrstiti turski doner kojeg ''braca'' Turci prave nasred Carsije?
Koja dobra kuhanija
@mmirna jesi probala, nema je bolje
Uh pa gdje ce ovo postaviti bas kad sam ja ovako gladna. hahaha :-)
@Juraj.Janošik Cuj smijes li, naravno da da, pozdrav od finog druga uvijek vise nego dobro dosao. ;-) hahahah Ma kod mene uvijek radno, sta da ti pricam, posla ko u prici. heheheh :-) I da, da znas da sam se poslije ove slike bogami fino pocastila, nasli izazivati ovdje...... :D A itekako imas pravo za male pare se jede vise nego dobro. Njam njam hahah :P Kako ti, i dalje raspolozenje i sve na nivou....? Ima li sto novo? Veliki pozdrav za mog druga Juraja :-)
@Juraj.Janošik Ooo pa hvala, isto takodje i ja cestitam ako se slavi. ;-) hahahah Zar bas tako djelujem, pa u zivotu uvijek treba biti pozitivan, pa ce se pozitivno i desavati. PS. Da otkrijem jednu tajnu, pozitiva i smjeh covjeka cini mladjim, puno mladjim, heheh ovo je iz iskustva. Eto nadam se da sam barem malo otvorila oci, pa da sad i kod tebe to raspolozenje ide prema gore, i ne treba ti ovo nadam se, ide i gotovo. hahaha Pocasti se ova itekako, jos ako je sta slatko, ihhh hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je super. Ima sjajnih na netu, ko voli da kuva zna. Evo i jedne domace. Jedino što meni ovde smeta jel nije mogo neko naš to da finansira.
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti.