Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je taj, ko je relevantan ili kompetentan donositi zakone bontona. Svaka kultura ima svoju kulturu, sta se prave mutavi. Ako mi je cejf lizati prste, lizat cu ih.
...đe neš\' prste polizat :)
\"Uredu je jesti rukama...\" A kancelariji nije ? Je li birou ?
Pa odkad se u Bosni kaze ,,desetljecima\"?Sta je ovo ?
ništa ne kaže, po tom novom bontonu, morel se sad prdit za stolom?
...hahaha commi...cuj ovo...ja ako se ne zamrljam do laktova...ja ne racunam da sam sexao :-D...
a ja bas volim lizati...
\'\'Piši onako kako govoriš\'\' - Vuk Stefanović Karadžić Pun mi je k. vas opismenjavača koji veze nemate ni o čem. Odje.bi papak.
\'\'Možda se to smatralo nepristojnim desetljećima\'\' Samo i jedino na primitivnom zaguljenom nacikomunističkom Balkanu gdje je nacikomunistička bagra jedenje rukama povezivala sa muslimanima, a znamo kakva je antiislamska propganda 46 godina vođena u nacikomunističkoj Srboslaviji. U civiliziranom svijetu čak spadaju pod \'fensi\' restorane ti gdje se jede rukama, a da ne govorimo o tome da se riba i piletina svakako jedu rukama.
Sve pozitivni komentari na članak. Cool! :)
U redu su dvije rijeci......
ako su ruke ciste, nek se lizu. a ne vamo otvore vrata npr. mc-donadldsa rukom, diraju novcanik, karticu, novce da plate, pa onda prsticima jedu pomfrit. najvise volim kad na carsiji fino van wc-a ima da se ruke operu. to je pravo, a ne halametluk, a sve nesto lafo bonton.
A mogu li polizati NJENE prste? Je li to ok? I nikad mi nije bilo jasno ovo sa laktovima, na sta to treba da se naslonim dok jedem? Zasto je nekulturno nasloniti se na lakat, jer je to propisao neki mudrac iz Francuske ili Engleske? Budalastina.
...preciznije...ako se ne zamrljam do lakata, računam da nisam ni jeo...
U do soda se to jelo nogama, A jeb.em ti novinare i skolu koju pohadjase i strucnjake za bonton
jel svoje?