Gastro
94

Promo / Upoznajte novog člana "Natura" porodice-Domaći ajvar

Domaći brend "Natura" je proširio svoj proizvodni asortiman, te sada svim ljubiteljima tradicionalne bosanskohercegovačke kuhinje nudi novi proizvod - NATURA DOMAĆI AJVAR.

Pored drugačijeg dizajna etikete, Domaći ajvar se razlikuje i po recepturi od već popularnog "Natura" ajvara. Da bi se postigao još bogatiji okus, u proizvodnji su korištene isključivo pečene paprike i patlidžani. Time je ajvar dobio puniju aromu i podsjeća još više na tradicionalnu kuhinju sa naših prostora. Za sve ljutoljupce, "Natura" je pripremila Domaći ajvar u ljutoj varijanti. Kao i u ostalim proizvodima ovog domaćeg brenda i kod novog proizvoda nisu korišteni konzervansi niti umjetne boje, što ga čini 100% prirodnim.

Iako se ajvar svrstava među zimnicu, on je i odličan prilog uz roštilje i druge ljetne obroke. Savršena kombinacija povrća i začina čini odličnu podlogu za mnoge soseve i kulinarske avanture tokom čitave godine.

Novi Domaći ajvar i ostali proizvodi iz "Natura" asortimana se mogu pronaći u svim većim trgovačkim lancima širom Bosne i Hercegovine.

Za zanimljive recepte i novosti iz "Natura"- svijeta posjetite web stranicu www.naturafood.ba ili Facebook stranicu Natura.