Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke.. Ovo su price koje nas zanimaju.. Uspjesno poduzetnistvo i radna atmosfera.. A ne neko tamo busanje u prsa republikama, sukobima i ostalim sranjima.. Xebo vas otac politikantski!
A ti vamo kukas sto BIh nije gradjanska a kada nekp to hoce opet neces, kakab si licjemer, cestitke !
U rs narod nema pravo na svoj jezik, diskriminira se na svaki nacin, negira se genocid, i tebi problem oni sto traze prava i bore protiv diskriminacije !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svima je BIH zlatna, samo nije Bosancima jer im je problem sto previse gledaju na zapad.
Svaka cast, bez tuzakanja, bez one suplje i kukanja...
čime se ona bavila u istambulu? hehehehehe
Da budeš uspješan tajna je u odlazku iz vlastite zemlje poput one naše zubarke etc.
sta joj je Dzanan
svaka cast
Yevkaterinburg
divna prica, usojesne zene koje su yo postigle radom, zalaganjem kreativnošću a ne guzicom i sisama.
Bravo Use i svoje Kjuse...zajebi politiku i nacionalizam
Ekatarini zelim puno uspjeha u daljem radu i naravno njoj i njezinoj porodici zelim lijepu buducnost!
Ti si sav moj bol - Ekatarina Velika
dobra je. trudi se.
Mrš u uzbekistan. od takvih ne moze niko od nas doći do izražaja. dosta nam je više tuđe pameti.
@pass nije ni tebi lako, treba zivjeti s tolikom kolicinom mrznje. neka ti je 'Dodik - Bik koji sjedi' na pomoci!
8,5. bravo ekatarina, cestitke i njenom suprugu. prava zena, pametna, lijepa i sposobna, nije ko nase blese sto ne znaju jaje na oko napraviti a znaju samo tracati po kafama i derati se na muza i nesto objasnjavati. pvm, naucite makar kuhati. muski, mozete provjeriti kod svojih zena sestara i majki, pitajte ih da vam naprave jaje na oko na maslacu ili ulju, vidicete da nece vecina uspjeti.
@Ocjenjivach3 moguci izgovori kad ne uspiju: "ne valja sporet, otisli grijaci". "danasnja jaja ne valjaju". "treba mi nova delifalimano tava od 199KM, ne moze na ovoj tavi". "ja se okrenula sekudu razli se jaje". "ovo bimal ulje ne valja". "ovo floriol ulje ne valja". "spatulom/viljuskom samo sto sam takla razli se". "bila prejaka vatra". "bila preslaba vatra". "zdravija je kajgana" itd
@Ocjenjivach3 nesretnice, umjesto da udarate minuse bolje vam je da idete na wikihow ili youtube, valjda ima i za vas pomoci, ukucajte "how to make fried egg". najlakse je laprdati i praviti se pametan a vidi drzave vidi djece. vi ste nas rodile ovakve.
Irish rover https://www.youtube.com/watch?v=cZXnJ4UYh40
https://www.youtube.com/watch?v=B_e7QbWc5mI...otpor stoko