Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ovo lijepo ali jest i žešće preseravanje oko malo hrane
A da ih ima troje ili cetvero.
svasta. meni je bilo dovoljno da mi mama kaze: ''ako to pojedes bices zdrava i brzo ces narasti'', koja budala, mislila sam da je lijepo odrasti.
pa se cude zasto su im djeca nenormalna i razmazena..idioti, gdje god pogledam.
svaka ti cast zeno,zato sto si se odrekla karijere da budes majka.Kod nas u BIH je sve manje pravih majki.
Dunja.U pravu si,ali bolje bi bilo da se moze zivjeti od jedne plate pa da majka moze da bude s djecom.Ne kontam zasto mi dadose toliko minusa :)
Da ,sve to jeste,ali za tih osam sati rada zena se umori,plus rad kod kuce ,malo joj vremena ostane za djecu a i za odmor.Danas je previse toga na zenama majkama
Zaista maštovito......ali i luckasto .........ne bih baš rekla da su obroci jestivi....... slano slatko.....voće , povrće....sve u jednom zalogaju ???????????????
..aaaaaa, đe ovdje mama ;-)