Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, ali nužni su pesticidi u enormnim količinama i nužno je monsantovo GMO sjeme iako su apsolutno svjesni da smetaju insektima, bez kojih nas nema.. Od oranica prave mrtvo zemljište.. Truju i uništavaju.. Ali bitno je da se korporacije sada bogate, a šteta koju prave čitavoj planeti ih ne zanima.. Prokletnici..
Jedan od predznaka Smaka svijeta je nestanak pcela to je vec poznato
Dok tehnologija napreduje priroda izumire 😔
Ne moze i jare i pare. Vi bi da prasite hemikalijama koje ubise sve zivo, a i da insektima, zivotinjicama to ne smeta da uredno rade. Pa de da ja tebe zaprasim pa ces da vidis ebem li ti
dajte poticaj za pcelarstvo i rijesavat cemo probleme :)
Kada nestane pčela tada nece biti ni nas !