Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ribica? pretrpana bez ikakvog reda,guši i djeluje kao skladište džidžluka. nije mi jasno ko glasa?
Mogu li u tu ribicu svi uci :D
posljednja slika kafića mi je dobra, ova u sredini očajna, prva (zlatna ribica) mi je prenatrpana svakakvim gluparijama što kvari ugođaj.
valjda ce ziri biti strucniji i objektivniji?!
nije se čemu čuditi, Ribica je umjetnost!
Kada bi samo znao koliko je pogrešno držati ribicu u kugli. Riba nema rubove i dezorijentiše se. Vremenom oslijepi. Osim toga ta ribica bi trebala na svoju veličinu da ima bar 7-10 litara vode koja se filtrira i obogaćuje kiseonikom. Ovako živi u bari.
halo ba, nije ti ovo Greenpeace xD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Meni se ne sviđa natrpanost, skučenost, haotičnost prostora. Ne volim taj stil.
Ovo pišem o Zlatnoj ribici. Kao da sam ušao u nečiju dobro nesređenu i zapuštenu kuhinju. Uvijek mi je bilo žao one jadne ribice u maloj kugli.
ribica pravo mjesto za hipike....mada stvarno super izgleda..
super je sređeno, a za napušene isto predobro