Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to vec ima u Bosni, za 0,90 KM potpuno drugacijeg okusa od normalne, iako nije ruzicasta.
dobro smo zivi kakvo smece jedemo
svaka cokolada je made in hungary ili poland
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
-Vidiš onog crnog BMW-a tamo? -Vidim. -Imam i ja istog stojadina, samo što je žut. (Eh, to ti je ova čokolada - nije boje kao čokolada, ali je zato ukus potpuno drugačiji)
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa, aaaaaaa sve mi uzelaaaaa...
@neko.iz.mase ... hahahahahahahaha
@smiling
hahahah hmm boze kakav li je ukus.. nista narucuj odmah....ovo se mora probati..... ;-))))
Barbie cokolada 😁
Barbie cokolada 😁
Barbie cokolada 😁
kakaa je ruby?
Ovo moja nena pravi godinama i zove "Halvice"
Zelimmmmmmmmm
Kako to onda moze biti cokolada? Ne lici i nema ukus cokolade.
Ko proba Milku proizvedenu za zapadno evropsko tržište, i onu za naše tržište shebat će se u život
pa ako je drugacija i ima drugi okus onda se nemoze zvat cokolada,cokolada je cokolada, isto kao sto cokolada nemoze da bude bjela,a zovu je cokolada, ma daj ba dosta lafinanja.
Naziv čokolada u svakom jeziku ima korijen u staroj riječi xocolati, jezika meksičkih indijanaca, što znači kakao. Čim je korišten kakao, to je čokolada svejedno koje boje ili nijanse. I u ovom proizvodu je kakao sirovina, i onda je to čokolada, bez obzira koje su boje ljudi navikli gledati u čokoladi. Isto kao da si rekao navikao sam da viđam najviše crvenih VW Golfova, dakle ako isti auto nije crven onda sigurno nije VW Golf.
@sezam.susam uh, zbunices ga... :) uz Sezamov komentar da dodam, ako je neko probao Lindt Excellence sa 99% kakaa na sta vam ta ima okus?? ...meni na sve samo ne na cokoladu, a ipak to je isto cokolada. http://www.lindt.ca/en/shop/our-brands/excellence-ca/excellence-cocoa-99-ca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drveni kamen haha
takozvane ciglice
@LegolasX ... hehe bas sam na njih pomislila. sta je vasar bez cigle?
nova vrsta karcinoma 😂
Laduree ima pink cokoladu odavno. Vjerovatno nije isti sastav ali je boja ista.
Kakva je, jesi li probala? ..ova boja mi nikako ne ide uz cokoladu
@november Da, pa najslicnija bijeloj cokoladi, boja je postiguta dodavanjem neke esencije ruze ili tako nekog cuda... Ukusna kao i sve njihove slastice. Ovo Callebuatova je nesto sasvim drugacije izgleda i po ukusu nece biti slicno ovim poznatim cokoladama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
isto kocke za miseve
@Anvill ... hahahaha fkt i jos treba onda da se djeca zalete i pojedu misolovke :(