Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Julius Mainl i cigara...ma hajde, rahat čoJk!
vispak crvena vreća mama espresa...
ma dobra je i Dino kafa, ali Jelius Mainl je Jelius Mainl! :)))
Meni jedna čokolada... Ne topla, nego Milka, Kinder Bueno ili Toblerone, nije važno koja od te tri, neću se buniti. Kakva kafa... :)
Ja se moram sloziti i s Behind.... a bogami i sa Rag i Kiki. Vala ne mogu se odluciti sta od to dvoje volim vise. ;-)
heheheh pa da, upravu si. Sve ima svoje vrijeme, jutro ne mogu zamisliti bez kafe, a dan bez neke cokoladice ili kakvog kolacica. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Recepti za vas :D www.samsvojkuhar.com
A imate li u ponudi Minas kahvu? ,ako je nemate onda nista ne dolazi u obzir, tko je probao pravi Minas znao o čemu govorim.
kad ce weed test a ???
ja sam ovdje samo da bih ostavio komentar :)
kod nas samo festivali pucaju, svaki dan drugi festival... ps. da dodam kladionice i bingo
Produženu do vrha sa 4 šećera i veliku čašu vode da zalijem buhtlu
kofeinsko blago koje skriva mnogo tajni. da nam je podvaljen osuseni grasak? smjesnije od ovoga je da ce kongresna dvorana biti premala da primi sve one... ... koji vole grasak :-D
...zna cune :) https://www.youtube.com/watch?v=2uC19bJfSk8