Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pijem za Ramazan, a zamezetim i svinjetinom. Ne zato da furam inat, nego da se vjernici naviknu da nismo svi vjernici kao oni i da imamo slobodu izbora šta da radimo i šta da jedemo.
@gladijajator Ne jedem svinjsku mast (a to cvarci jesu) i nisam prezdrljivac .Samo meso. Svinjski prsut zakon, kulen, kobasice.. Nisam seljak da jedem cvarke i pijem rakiju, to je za srpsku sirotinju koja ne moze sebi mesa nabavit. Ja nisam siromasni Srbin pravoslavac, ja sam Bosnjak ateist. Ponosan na svoju Bosnu, a religije ne volim jer su moju drzavu unazadile hodze i popovi. Sve fabrike su izgradile A-U i Juga, SDA vjernici razgradili.
@gladijajator Takvi kao ti će sigurno završit u masovnoj. Ovakvi kao ja - neće, ne brini. Vozdra balijo ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja pijem za Ramazan, a zamezetim i svinjetinom. Ne zato da furam inat, nego da se vjernici naviknu da nismo svi vjernici kao oni i da imamo slobodu izbora šta da radimo i šta da jedemo.
Iskompleksiran si, zato radis nesto u inat onima od kojih imas komplex. Nemoj misliti da te zelim uvrijediti, daleko od toga. Ja ne radim nikom nista u inat, radim ono sta me volja.
@maximus75 Kazem da radim to jer me volja i da naviknem vjernike, a ne iz inata.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
samo nek se organiziraju ovakve manifestacije, da pokazemo svijetu da smo prava EU metropola, a Vratnik i vehabije slobodno blokirati dok traju ovi dogadaji
@BHAmersons....krigla piva jos ide us toooo.. 🍺🍻🍺🍻🍺🍺🍻🍻🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍳🍽
Sarajevo je metropola zato sto tamo moze svako raditi sta zeli dok ne vrijedja drugog, za razliku od genocidne tvorevine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar sarajevo nije "Teheran" u kojem je zabranjen alkohol kako kaže "prvi" serv Dodick.
@gladijajator ti si iz sumetine povrh sarajeva, glodavac Kad krenes u metropolu, ponesi cipele i preobuj se vise bentbase
@Chvilla bolje piva neg cola
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dec pive 1KM ??? Imal' sta na veresiju?
Munchen na aparatima