Gastro
686

U Sarajevu otvoren "Casa United", restoran sa "jedi koliko možeš" ponudom

U neposrednoj blizini Bosanskog kulturnog centra i Narodnog pozorišta otvoren je "Casa United", restoran koji svojim gostima nudi koncept "jedi koliko možeš".

"Jedi koliko možeš" je koncept poznat u Evropi i svijetu, dok kod nas nije toliko rasprostranjen. Iz restorana Casa United poručuju gostima da slobodno uzmu koliko god stane na tanjir, isprobaju sva jela i odluče koje je najbolje i tako sve dok se restoran ne zatvori.

Na svakodnevnom meniju za doručak mogu se probati omleti, sirevi, suhomesnati proizvodi, razni namazi ili pahuljice. Za ručak ili večeru na jelovniku su mesni ili riblji specijaliteti, paste i rižota, pite, pice i mnoga druga jela.Također, za sve obroke dostupne su supe, salate, svježe voće i povrće, deserti, kao i izbor iz dnevnog menija. U ponudi su još kafa i drugi topli napici, te osvježenja uz neki od prirodnih ili gaziranih sokova.

Moderno uređeni ambijent Casa Uniteda pruža toplinu i ugodnu atmosferu, a profesionalno osoblje potrudit će se da posjeta restoranu ostane u najboljem sjećanju.

U cijenu obroka je uračunata neograničena konzumacija jela i pića sa švedskog stola. Doručak u objektu je u terminu od 07:00 do 11:30, a ručak i večera su dostupni do kraja radnog vremena. Fiksna cijena doručka je 12 KM, dok za ručak ili večeru treba izdvojiti 22 KM.