Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjedim go na panju razmisljam o sranju kašika u ruci a sarma na muci gleda me u pišu jedva jaja dišu ali nema soka gledam jednu s boka rutava joj koka
Niko ne upita,a konobarice?Koju uniformu nose
I kako da covjek ima apetit u tom restoranu, uuu bljak...
golom guzicom na onaj grupi panj, na kojem je vec bog zna ko sjedio, isto tako golom guzicom. yeah, right!
Obicno preseravanje.
"vlasnici su uzbuđeni!" ha ha ha... To je makar očito!
Stolice ćutuci
mojne samo klimu paliti da se ne ozebe
Nek Asad otvori par ovakvih restorana i odmah je dobio rat
Ovo me podsjeti jos prije rata:Kad je jedan sindikalac otiso na more da ugovara sobe za radnike,jos kupio novi kozni mantil,pa po povratku ga pitaju:Kako je dole,a on veli sve golo i boso,ja najobuceniji(najodeveniji)
Ovo skroz neozbiljna tema,cuj nudisticki restoran. Odoh ja da vidim malo ozbillnije teme,odoh do onih "vatrogasnih kalendara"
Kod nas bi pala mrtva glava
...a način plaćanja?
Pa s obzirom da sve naturalno...valjda je i to!