Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos kad bih bio u ziriju
...mnogo volem pačalinke :)
moj rekord je 20 komada, nije moglo vise
pa gdje ces vise druze Ryane i to je previse
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Recepti za vas :D www.samsvojkuhar.com
sto ovi ljudi u gradaccu zive. treba im poslati bakira da vidi kakvo je to uzivanje i da to malo smiri. dovesti ga na sedmicu i svi pod mostovima zivjeli.
Obožavam palačinke :)
uf vidi ga :D
Fino bi bilo da se svaki dan obilježi sa nekim jelom. Danas je dan palačinaka i to Međunarodni dan, nije šala. :))))) A sutra, sutra bi mogao da pude "Patišpanja Dan". Pa onda Dan Hurmašica, pa Dan Gurabija... itd. Očekujem jedan dan koji će se zvati "Jagnjeći dan". :)))
Nema dan jagnetine, ali ima godina. Prošle hefte ušli smo u godinu ovce koja će trajati sve do kraja februara sljedeće godine.
visnjeee! :) jummy
eto nesto mi se bas jedu palacinci na njihov poseban dan ;)
4 od 5 bosanaca nema od cega napraviti palacinke!