Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko su bogati,a obzirom da je u humanitarne svrhe,moglo je i više :)))
🍔 7.000 💲⁉
nisu oni još probali hamburger na Bjelavama kod "otrova"
glupi arapi
I je li ga i pojeo, ostadosmo uskraceni za tu informaciju? Lijepa akcija, fino sto su se sjetili, a mogli bi oni i puno vise da urade, ali dobro bolje ista nego nista. :-)
Ničija nije gorila do zore....ako me shvaćate
joj... razglednica:"pozdrav sa Gorice"
Ovo su samo uradili da se prica i pise kao i sve ostale gluposti i idotizme tipcne samo za glupe, primitivne i bahate arape
.....komplet tele stavili u hamburger???? :)
Naftasi i ublehasi
Nadam se da je s prasetinom...
Makar nešto korisno, svaka čast. Nadam se da će i ostali slijediti ovaj primjer pa dati te pare gdje su potrebne. Više im pojede mesa tigar ljubimac sedmično nego jedno selo u Somaliji za mjesec.
svaka cast omladino, za svaku pohvalu..
Debili koji gledaju kako im arapi u komsiluku umiru od bombi i gladi a oni se sepure hamburgerima ...budale najobicnije
...pa gdje bi drugo......tamo je sve NAJ...😉