Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Tokom predstavljanja jedino Mirsad Hadžikadić nije ništa ružno govorio o bilo kojem protivkandidatu. Čovjek za kojeg ću biti ponosan što me predstavlja i koji će omogućiti mojoj djeci da ostanu živjeti u BiH. Mirsad Hadzikadic DANAS 20.9. u 19:30 h u MZ Hrastovi/Mrkovici, SARAJEVO govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli!
zaprdio ti mirsad a ti njemu.
Kod nas sve iz krajnosti u krajnost. Da se razumijemo dobra su mi ta piva, ali bas u muzeju? Maah.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ne smiju miševi na crtu stati Hadžikadiću a volio bih pravo da to vidim! Mirsad Hadzikadic DANAS 20.9. u 19:30 h u MZ Hrastovi/Mrkovici, SARAJEVO govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #novaBiH
Šta li elvedin pezić ima da kaže na ovo
Dobro je sto ste to zavukli u botanicku bastu da se ne vidi s'ulice,ipak je ssc preblizu
Ja samo Craft i pijem..
ajoj koji haram !
sarkazam !
@ogledalce haha SRKKKAZAM 😂🍺