Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije to naveca baklava nego navise baklava na jednom mjestu. Wtf
@MuratTahirovic Ja bez 5G mreze mogu al bez baklave ne mogu.
Komšije igraju final svjetskog prventstva u nogometu, imaju tenisera broj jedan u svijetu, zapažene rezultate postižu u košarci, rukometu, odbojci skijanju. ... while in Bosnia... Obaraju se ginusovi rekordi za najveću đezvu ka(h)(f)(v)e, najveći burek, najveća baklavu, najbolji smo u razbijanju kokosovih oraha glavom laktom i cime vec ne. Šta je sljedeće pućenje mahuna na 100 metara???!!!
Nije ovo baklava (kao jedna cjelina), ovo su baklave (razne upakovane u plasticne posudice) .. sto znaci nije to to ...
Ja nigdje nisam vidio da je izjedanje, najedanje i prejedanje nacionalni sport kao sto je u Bosni. Ne razumijem da im je to i dan danas neki statusni simbol. Sve bolesti dolaze iz stomaka, i logicno da sljedeci taj nacinalni sport imamo najvise oboljelih od najgorih mogucih bolesti. Vazno se je uslikati ispred kamare hrane, da se pokaze kako se ima. To je mozda bilo nesto nekad prije kad je harala glad, a mi jos uvijek ostali na tom nivou i nismo se nazderali.
Jedenje je svugdje i sport, i umjetnost i cesta tema, ne znam o cemu pises bezveze, samo da hejtaš ili sta?
Opet niste bolji od nas Srba, mi pravimo pljeskavicu te veličine a i veću i u jednom komadu... i to još od svinjetine.
ciste gluposti, sportovi su za ginisove knjige bolje da si ocistili grad od leda i oborili rekord
sve se nema :D
Kako ne bit ponosan na ovo ?
Ne znam ko im samo napravi, posto su Tuzlaci najvece ljencuge , umisljeni tipovi, Kafe,,,,Carsija,,, Koje Tuzlak Ko nije pravi Tuzlak, Smijesni su Brate - Tuzlaci najgori ljude koje mozes upoznat..
"koristeni HALAL proizvodi" To orah zaklan motorkom?
Ne bih ovo priznao zbog toga sto je upakovana u plastiku..
koliko li je badema otislo?
Koja glupost.
Bravo glupani, e.b.o vas ginis...
Takav ti je naš mentalitet, odmah "na nož" bato... Pa šta? Neka i ovakvih dešavanja. Što ste takvi mrgudi? U Tuzli poslije skoro decenije i po, počelo se sa dočekivanjem novih godina na otvorenom, nekim muzičkim i kulturnim dešavanjem i napokon i nekim prigodnim programom koji ide uz to. Šta je trebalo? Ko i prethodnih godina da sve bude zatvoreno i bez ikakvog dočeka i neke euforije i sreće? Što ste takvi mrgudi?
yebo vas vise Guinness
Tuzlaci imaju taj neki potencijal da istupe iz prosjeka koji važi za BiH ali prije toga im je neophodno da riješe problem sa zagađenjem, problem sa saobraćajnim tranzitom i da se konačno riješe komunističkog mentaliteta. Osim toga, za svaku pohvalu je to što su zaustavili propadanje grada, riješili problem vodosnabdjevanja (na čemu Sarajlije tek sada rade), nisu dozvolili svoj verziju GRAS-a i što se svo vrijeme uspješno odupiru baliluku.