Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ne perite mozak sa ćevapima i burekom!!
Kad odes vani da zivis i radis sve je interesantnije, drugaciji narod ,razlicitih rasa,kultura,drugacije ulice,drugacija arhitektura,drugacija infrastruktura itd. A ovdje u Sarajevu SVE ISTO, narod isto ovce beeee beeee beee, SVI ISTI, AMA BAS SVI!!!, ulice ove propale stare, zgrade oronulih fasada, auta drndaju gore dole ,vecina i njih sive ili crne boje, gume crne,felge sive, AMA SVE ISTO, i to dokurci vise. Super promijeniti definitivno.
U Rimu je ocajna klopa
U Italiji sam se hranio u McDonaldsu (a isti bi potražio i u Barceloni, Madridu, Tokiju, Bangkoku), u Parizu u arapskim restoranima. Izem ti njihovu gastronomiju... Ništa bez bosanske kuhinje
ti globtroter pravi :)
Samo bosanska kuhinja sve ostalo je ništa.
@KratkeToleDugaBrada Sarma je bila ovde i prije Turaka. Pite takođe, a ćevapi su persijski specijalitet, što ćemo priznati predatira Turke. On isu ih možda donijeli nama i to je jedna od rijetkih stvari na kojim sam im zahvalan jer ćevapi su mama.
@pascal Sarma je bila na trpezama Nemanjića, Tvrka i ostalih krajeva na Balkanu. U tadašnjoj Srbiji imaš i najstariju džamiju na balkanu, koju su napravile zanatlije iz Sirije, koji su se vraćali sa Krstašima, zvuči apsurdno, ali tako je.
Hrana je najvaznija ishrana.
nista beza neseg cevapa i 'njanjetine :)