Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se spomene čaj to se prije svega odnosi na crni čaj, zeleni.. to sto mi uglavnom znamo za nane i kamilice nije klix kriv. naporni ste vise s sranjima kako su nepismeni ovo ono. eto nek ste vi pismeni. mogli bi dati malo podrške ekipi portala kojeg posjecujete svaki dan a vazda ga pljujete
manje pite, salame vise kuhanja, vode voca kretanja i problemi rijeseni nije tesko nego narod lijen
Nepismenost osobe koja je pisala ovaj clanak je bas na nivou. "Zahvaljujuci flavonoidu, antioksidansu koji..." koji flavonoid? Ima ih vise. Kad sve "prevodili" clanak, barem ste mogli navest koji flavonoid i koji je caj u pitanju u samom naslovu ccc