Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najljigaviji tekst koji sam do sada pročitao... a o klixu govorimo. Sram vas bilo!
Prelijepo, uvijek sam kao djete se radovala kada od komsinice dobijem lijepo ofarbana jaja 😊.
A od komsije nisi dobila jaja?
@Hiperboreja Hvala i tebi na podrsci, a da ti pravo kazem ne obazirem se na ove pedofilcine.
Ovo je vec umjetnost.
Sta se ovim teksto hoce reci? Ili bolje naglasiti? Paganska vremena da bi se sto vise unizilo hriscanstvo, teritorjalna podijeljenost kao odrednica za bojenje i saranje jaja kao da se iste metode ne primjenjuju svagdje u svijetu...Nijedno ne rekoste zbog cega eto oni boje ta jaja i sto bas prevashodno crvena? Malo ste slabo istrazivali...Ili namjerno ismijavate...
ko ce da se tucamo??
Ne dam jaja, mučitelji jedni nehumani!!!
U zapisu iz 16010. godine Rimljani su jeli ova jaja za Uskrs uz janjetinju, hljeb i drugu hranu koju uzgoje sami. Sva hrana je nošena na blagosiljanje. Koje godine braćo?
Klix ima svoj kalendar 😂