Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, nije nam trebalo istraživanje za tu informaciju. Ko god pije reci ce ti to.
Pa normalno da su miševi tražili mezu dok su cugali. Ja im eksperimenta...
Jeste li culi misevi?
Jest ako popijes jedan ili dva koktelica, ja se napio za novu i dva dana nisam mogao gledati hranu, ni na tv-u. Ne kontam?
U ovom postu je najbolja ova slika miseva
podstiče, ali ne kao ganja
samo da je droljama da cugaju
"Moj prijatelj , bio je bijeli mis Na nozi mi je cucao dok sam pio gemist Zobo mi je mozak poput sira mucio me poput cira Vikao je : loci piva! Misicu , sve pare, spiti cu, jos jednu, ispit cu pa sretan biti cu moj BIjeli misicu sve pare spicit cu.."
Lagao si providno ko mis
Kad vidim da zensko pije, nosi je sa ociju pa makar i miss bila.
i za to vam je trebo eskperiment?
iduce na redu je da li trava pojacava glad
Misevi alkoholicari
Na misevima bzs
Otkad to miševi piju alkohol, uvijek su to činili samo LAVOVI I TIGROVI ! Dobar vam je je taj naučni radi iz naučno istraživačke laboratorije islamskog teološkog fakulkteta u Sarajevu ! Ali mošmislit koliko BI TEK MOGLE POJEST vinske mušice, najčšći pokusni objekt za genetska istraživanja u biološka istraživanja u laboratoriji !
lazu misevi !