Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolika mi je plata ako i pile okrenem bice ekstra
kikiriki piva i dobar
Opet neko pokusava nas da uci o rostilju. Pa ljudi nisam ni u skolu krenuo, a znao sam cevape napravit.
Svinjski vrat je kralj svakog rostilja. Posolis pobiberis i ubijes se kako je dobro
Bez masnoće meso i dobra salata, i uživaj!🍖🥩🍔🥓🥩🍟🍲🍕🌭
čovjek po svojoj konstrukciji a i konstituciji ne bi trebo da jede meso isto može se ukapati kao otežavajuća okolnost
naruci moja tetka nafija iz njemacke - moze 5 komada čebape - a konobarica kaze gospodjo ovo nije pijaca mi ne prodajemo Čarape ha ha
Nekad davno i ja sam imo dobar rostilj.
Tajna dobrog roštilja je da meso dobro zalijete pivom!
njuhom i opipom! grdna rano pravopisa!
Kakve veze ime nepce sa ukusom?
Ove godine cemo jelena jednog okrenut.