Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Divlje kokoške godišnje snesu do 15 jaja, dok domaće kokoške svage (!!!!!) godine snesu između 200 i 300 jaja\" svaka cast klix...
90% bosanaca ima krompir na neki nacin za veceru!!!!!
Ljudi u Sjedinjenim Američkim Državama su viljuške počeli koristiti sredinom 1800.-ih godina. 1800.-ih?????????? Kupite pravopis, Maršala vam!
idu gazu i provjeri
Neke zanima i ova tema, samo informacije možemo saznati ponekad bez dodavanja nakaradnih komentara kao što je ovdje uglavnom slučaj.
Interesantno kako nikog ne zanima ova tema, bitno mi je sta je sa gazom(jer je njima bilo bitno za nas) i sta je sa gotovinom, generalom koji je ratovao u drugoj drzavi protiv druge drzave.