Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, e taman će me još ubjedit da je nutricionista deficitarno zanimanje u BiH... ovaj članak je čini mi se naručen :D
Vrhunski sportisti imaju svog nutricionistu, pogotovo borilacki sportovi, oni su odlicno placeni
zar na UNSA nece razmatrati teoriju evolucije ili je to ostavljeno samo za nebeske univerzitete
Koji ce nam k studij, imamo onog pametnjakovic kvazi trenera iz Zepca koji sve zna o prehrani :D
Ovo je jedan od jacih supljaka u medicini.Kod ovih si do podne lud popodne zbunjen a u vecer normalan i tako sve u krug.Mojoj zeni su prije 5 - 6 godina zabranili pravo mlijeko vec ono preprano i zabranili joj puter a sad kazu da je zdravije ono cijelo mlijeko i puter.
Sve je to upitno u novom poretku.... Najzdravija moze biti najpogubnija hrana. Ko zna o.cemu govorim....blagodarim
Treba samo tući po čantari
hsahshahshahha
Jedimo pite Bošnjaci: od: sira, mesa, jagoda, luka, kompira, gljiva, hrvata, srba, bošnjaka, albanaca, mrava, plastike...pite su dobre!!
to su ovi sto prodaju mud@ pod bubrege, jel?
šta će nam koji k