Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno strucnjaci su utvrdili,utvrdili su da je cak i jabuka kancerogena,naravno sad predstaviti tebletu i vitamine koji su zdraviji od voca i povrca ... Farmacija je najveca mafija modernog doba!!!
A ti i slični stručnjaci za naslove na klixu, ste veoma relevantni kada je u pitanju analiza farmaceutske industrije. Ko vam ne bi vjerovo i stisnuo lajk kad ste tako informativni, nepristrasni i obrazovani. SAMO NAPRIJED KLIX STRUKA!
@Struja1921 Slazem se u potpunosti. A sto ne istrazi niko ove camtrailse i kakav sastav oni izbacuju i ko stoji iza toga. Znamo da poslije njih, sve je kancerogeno!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Živjeti na planeti Zemlji je kancerogeno. Zapravo, živjeti je kancerogeno. Šta ćemo sad?
Sto strucnjaci vise tvrde ja to vise jedem, samo ono sto strucnjaci preporucuju ja to ne konzumiram.
..a šta je za k'omporušu?
Znam ja to, al' 'ajd' ti to objasni mojoj babi od 88 godina, koja cijeli zivot voli da poprži krompiriće, pa ih uvalja u kajmak i pavlaku...a hljeb samo ' nako baci na šporet da malo boje ufati...i dan danas sa 47 godina, kad bi joj reko da neću krompirice, mislim da bi mi šamarčinu udarila da ne bi dva dana usto...
Dobro vece dragi uvek si rado vidjen gost jabuke i vino cekaju i res prepecen tost.......
Ona zapravo zeli da ga ubije😂😂😂😂😂😂
@kiki ....ljubav nije paradajz ...morgen kikice :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad na nekom portalu pročitam "Stručnjaci utvrdili..." ili nešto slično, odmah dobijem dijareju.
Dok nije bilo ovoliko stručnjaka, jednom godišnje bi se čulo da je neko obolio od kancera. Sad pun qrc stručnjaka i svaki dan čuješ neko obolio. Ima neka tajna veza.
A sex? Vjerovatno je i sutra sex kancerogen.
Prosjecni Bosnjo bi rekao: " 'ta ce strucnjaci, gdje su ranije bili" :)
Samo umjereno!
Pa možeš kol'ko 'oćeš, a? :-)
E tako je. Načitao sam se i naslušao ovakvih stvari, a poslije neki drugi naučnik utvrdi da i nije baš tako. Prije su masti bile krive za sve, danas kažu da nije tako. Špinat je bio "pun željeza", pa se kasnije ispostavilo da nije. Periodično se pojave "čarobne" biljke koje liječe sve, pa poslije valjda izgube svojstva. Išlo je redom aloa vera, brusnica, pa aronija. Sutra će se pojaviti nešto još zdravije. A tajna je upravo u jedoj riječi - umjereno.