Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedam kafu i cigaru
zdrav zivot,,? Odg je Jednom se zivi, od neceg se mora umrjet,,ili to mi je sav cejsf u ziivotu! BALKANSKI PRIMITIVIZAM
@saale kakav zdrav zivot pasteta nam svima glavni obrok. #sirotinja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pita uciteljica ucenike sta su danas rucali: -sarmu kaze neko -peceno pile i pomfrit -GRAH kaze cigo sutra opet pita: -makaroni sa sirom kaze neko -bosanski lonac -GRAH kaze cigo pa juce si isto rucao grah? cigo:sta ces uciteljice ima se moze se😂😂
Želite li izgraditi vlastiti posao te raditi iz udobnosti svog doma? Provjerite kako!!! https://www.smore.com/5d4ec
u Turskoj može 10 ljudi jesti ono sa stola
turkish breakfast is the best
Evo gledajuci ove slike sa ovom hranom odje mi muka u zelucu. Uh a zamislite da to jedete i to ujutro cim otvorite oci. A, jok. Muka mi je od gledanja, jeino ona kafa i kiflica.
Samo kafa, pa na pauzi opet kafa, onda za rucak opet kafa sa jabukom. Eh poslije posla sta se napravi.....al opet oko sestice kafa. Kakav dorucak?/ To je samo za djecu.
Zavisi od datuma: visok datum - prazan sto
Znaci, Vaha je 'upucen' na kuhanu rizu i miso supu za drucak :(
vidiš kako englezi paze na zdravlje pa jedu tost za dorucak (naravno uz slaninu, kobasicu, grah, jaja.....)
Bih... tanjir graha i pola hljeba sa glaicom luka
Najbolji Turci i zna se Meksiko..
Fadileee..
jedi sta nadzes u frizideru
Uho od krmace mi je nadraze.
@071SA Obrisem to bulinu buljahiju!
@BivsiTurcin3: ti
ja se dosta prilagodim - kad sam u Turskoj i Bliskom Istoku najedem se kao za rucak i vecinom jedem slano. Isto tako u Njemackoj i Engleskoj. Ali najdraza mi je talijansko-francuska varianta: brioche, cappuccino i svjezi sok od narance.
Buđav lebac…