Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko je morao plaho biti bolestan da obiđe sve ove bolnice...
Ili burek sa kefirom ....
hahaha bravo za komentar andaluzijsko pasce Pa udje u intenzivnu njegu sa blatom do koljena, i potom dadne kesu doktoru da ga malo pripazi, to samo kod nas ima... desetka sa cijelom covjeku koji je srcani imao, na koronarnoj lezi, intenzivna njega, kaze zao mi ga nije nista jeo, a kasnije kaze umro zgazit cu doktore nisu ga pripazili....
Francuska
Tesko se Poljacima...
http://www.tripleclicks.com/
ovaj poljski meni kao da su iskopirali u jednom hrv. hotelu gdje sam ljetovala, haha
riža i grašak, jeftino, a lagano, još neka juha i komad crnog kruha, i eto normalnog jeftinog jela, maslac, bijeli kruh, salama, a i ovi umaci ni jedna krajnost nije dobra..
U Švedskoj te rokaju narandžom
Kod nas bgm 6/7 dana donesu "krompir corbu" napravljenu od ostataka svega sto im ostane. Ostala sva hrana od pire krompira, do ribe koju nekad sluze je zaledjena. A jos jedna mana nase bolnicke kuhinje je sto se svim klinikama nosi ista hrana, pa tako i bubrezni bolesnici i dijabeticari imaju isti meni kao i neko ko smije jest puno raznovrsniju hranu. Gdje je smisao u tome donijeti bubreznom bolesniku sa striktno propisanom ishranom pastetu za dorucak?
kad samo vidim ovaj hljeb, muka mi je :-/ najvece smece koje mozes jesti
Srecom, ovaj zadnji "bosanski specjalitet" ste vi dodali listi... pa eto, bar je pozitivno sto svijet nece znati sta sve trpamo u sebe.
jedino ovo u v.britaniji liči na hranu, grašak, juha i šnita od jajeta, ovo ostalo je sve za riganje...
Boga mi ja se nasmijah kad vidjoh ovu našu zadnju sliku. Nekakva kalja i čorba. I kriška klasovog polubijelog hljeba. A mogu mislit, ona kalje se uberičetila, garant je od prekjuče!
Švabija, Emirati i Francuska bili i ostali majstori svog zanata
Ovaj mali iz koreje ima zuticu
Poslije narkoze pace od nogu te povrati u zivot
Koji ste vi debili - neznas ko je gori -klix ili komentatori- cuj hamburger u Kaliforniji , to je mogao pacijent naruciti sebi pa je neko to stavio sliku ali da bolnica daje na menu hamburger je najveca glupost i jos kad procitas komentare onda i nemozes nista drugo napisati nego hajd neserite vise
Kalifornija zakon, pomfri i hambaš haahah Jel ono i kola :D
Radije bi sam hasta jeo ovaj nas nazovi gulas nego americki hamburger od kvazi goveda.