Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebate više čitati i rješavati zadatke, križaljke i slično.
Igrati logičke igrice.
Kaze Novalic, privreda super, minimalna plata 900km. A danas citam jadni penzioneri ako imaju 500km super su. Novalicu podigni penzionerski minimum na makar700km da mogu jesti malo zdraviju hranu koja je skuplja kao ovih 5 namirnica umjesto improvizovanja sa besplatnom koprivom ili jeftinom blitvom. Drzava se ogleda u tom koliko su zivotinje, bolesni, i nemocni zasticeni.
Znaci navali na zeljanicu i baklavu. hahah
Teletinu
Ubrzo cemo trazit nesto sto brise pamcenje.
Što hoće reći, jedite zeljanicu
riba nevalja vise nista, more je zagadjeno a ribe jedu smece itd. kazu treba ribu jesti zbog omega 3, to je samo zbog industrije se plasira ta informacija da se kupuje riba, pa znate li kako riba dobija omega3, tako sto jede ALGE, znaci ALGE su najveci sadrzaci omega3, pa bolje kupiti algu koja je zdravija i cistija nego riba, ako cemo realno
Tom logikom bolje je da paseš travu umjesto da pojedeš janjeće ili teleće meso puno proteina, željeza itd.
Treba marihuanu legalizovat da se zeljanica napravi
Tebi je ona već izbušila mozak drug, ali nisi toga svjestan.
mislim da za zdravlje generalno je puno korisnije znati sta ne trebas jesti, a ne sta trebas jos dodati na najvjerovatnije losu ishranu
Ovo je izgleda članak za Osmicu, ovo će mu dobro doći pred ove važne ispite na fakultetu na prestižnom Travničkom Univerzitetu za ne znam koju po redu fakultetsku diplomu. To može samo Osman Mehmedagić - Osmica! Nije šala završiti nekoliko fakulteta! S ovom trenutnom funkcijom on je podkapacitiran!