Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevski DAA crknite od ljubomore :)
@DinamoZagreb Pitaj Boga šta si ti jeo.
Kod Želje ćevapi mogu proći samo kod turista. U Sarajevu ima minimalno 100 kvalitetnijih ćevabdzinica.
Meni su u Zmaja sve do lani bili najbolji što sam ih ikad provo, lani se zaletio u Sarajevo, provo jedan ćevap i od ogromne i meni neobjašnjive količine loja nisam mogo nastavit jesti dalje.. Pošo na Baščaršiju i riješio sve svoje probleme!
ovako....da bi mi bili cevapi kkomlpetni moraju imati sve!!!! i dobar kajmak,ili senf i dobro kiselo mlijeko!!ZAto mi je Zeljo No1!!! Tomy senf, vrhunsko meso,extra domace kiselo mlijeko.... ovi sto forsiraju Zmaja i Ferhatovica to su samo Horde zla i ufurane sarajlice koje vole da nema gužve!!!
@SVIsMou5deka aaaa luk sam zaboravio!!!
Zar smo tako neuki!!! Nisu sarajevski ćevapi, nego su Ćevapčići. Al, kako je seljakluk u svemu zavladao, onda je ovo "mila majka". Obzirom da volim i jezi i jelo, onda vas molim da jedete, ali i koristite ispravan naziv, za najbolje jelo tj. sarajevski ćevapčić !!!!
Pun mi qurats šuplje, gdje su bolji ćevapi
Travnicki najboljiiii hvalllaaaa
Travnički ćevapi su najbolji
@lozanoha Dosadni ste vise sa tim travnickom cevapima. Evo vec godinama govorite da su najbolji, a ljudi iz cijelog svijeta dolaze u Sarajevo da jedu cevape, a ne u Travnik, i ostala mjesta. U Travnik se ide po diplome, na cevape se ode samo da se saceka dok se diploma odstampa i mastilo osusi.
Izgleda nisu probali Travnicke cevapose....
debela tetka uzdise , 10tka s'lukom u pola , dobra je dobra je dobra do bola :)
j**** cevape, tacos al pastor su s razlogom na prvom mjesto na toj listi. Najbolji "fast food" na svijetu! Ko jednom proba pravi taco al pastor ili carnitas nece vise htjeti ni cevape ni kebab...
Muslimani ne jedu svinjetinu
Nisu bili u TK da vide da su najbolji ćevapi u Limenci i u Srebreniku.
a tek Lukavac sto se moze pohvalit ćevapima. eh to rijetko ko moze iskreno govoreći
Banjalučki - Dobar ukus, prijatno jestivi, uvijek malo Sarajevski - Pravo dobar ukus mesa, ali je žestok poslije, podriguje se od njih Leskovački- Čudesa od mesa, maleni, sočni, malo i žilaviji. Travnički - Slani, masni, najbolji u kombinaciji sa čašom jogurta, ili Coca-Colom poslije jela. Svi imaju prednosti i mane, kako kome vise odogovara, mada ljubitelji cevapa mogu svačije, svaki dan druge, ostali samo laprdaju.
Sad ce izmislit Cevape sa sirom....Ovo su samo dosli po recept
Željo je smeće .
Kad nas jednom svi Na miru ostave, ostave Kad nam cevap Na zastavu postave, hej Zute dunje, kad nam himna zasvira A sto ce nam lijepo biti komsija........
Specijal. Kraj priče.