Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'bo li vas psić, mene dršća spopade gledajući slike, a valja na poslu guliti još 3 sata...šmrc...
Losa pita, suha ili zagorena do nejestivosti, osoblje neljubazno. NE izdaju fiskalni racun, osim na insistiranje. Ambijent zanimljiv.
Mmmm predivno.
...ovdje su samo cijene urbane...sve ostalo je tradicionalno...
a jbg u centru i na carsiji posebno su cijene otisle nebu pod oblake, 10 ka u travniku 3,5 marke, na carsiji 7, ako nije jos poskupila od tada... da bar spuste cijene zimi kad nije sezona jer svakako niko vise ne dolazi na skijanje ne dam vala
U Travniku kvadrat baste 15 KM u centru Sarajeva 70 KM
Interesuje me gdje se nalazila ova buredzinica dok se nije otvorila kod suda i na Bascarsiji, ako pise da je od 1946. godine. P.S. Pitanje za klix: Koliko kosta ovakav vid reklame?
Pita je dobra, a reklama je garant nekoliko dana džabera jesti za redakciju Klixa :)
Kontaktirajte marketing vjerujem da ce vam rado odgovoriti na vase pitanje