Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako fascinantan naslov.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
nije bitno od cega je, kakvog ukusa i sl. bitno je da je frajer napravio dobar posao, lijepo ce zaraditi na tome. ...ej da li vi imate za kafu, koju markicu......
Naravno da je bitno od čega je i kakvog je ukusa. Bez toga teško možeš posao napravti.
@bajro1980 donekle je bitno kakav je sladoled, ali ovdje za nas apsolutno nije bitno, ja sam naglasak stavio na njegovu ideju, kladim se da se nije @ajebavao na klixu ili palamudio, sad zaradjuje, kako tako, ne vjerujem da ce milijarder postati ali bazem nece zicati za kafu!
Naslov za 10...minus...
za one koji ne znaju taj sir smrdi ko najgore noge kad se usafunjaju....
i onda mirises na smrdljivi sir, luk i pivu.sarmantno
Pojedes to i nemas problema sa stolicom
NIJe bitno sto smrdi, nije bitno sto je ne ukusan, nije bitno sto je skup, nije bino sto je naslov mozda los..bitno je..e jeb.ga neznam sad sta sam mislio reci da je bitno:) :)
Jedna kuglica sladoleda od smrdljivog sira, druga od kiselog kupusa... Ma bjaaazi😂😂😂😂😂
@BORDO DNK Hahahah😂😂😂😂😂 Nis mi bas morao spomenuti druga Pucara..😂😂😂😂 Sloboda narodu 😃😃
@BORDO DNK to onaj sto je poklonio Herceg Novi......djavo ga nosio :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
probala bih!
Probas jednom i nikad vise
Znači luk je mila majka za ovo izgleda.
disgusting