Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100$
11€ 250 tableta najkvalitnijih omega 3 kapsula na zapadu, kod nas 3 puta skuplje. Treba ba jest sto nezdravije i zavrsit sa ovim zivotom, dzaba se patimo.
Kako ovo sa konzumiranjem svježe ribe objasniti narodu kojem je najbitnija janjetina sa ražnja i teletina ispod sača
Kako tebi objasniti da smo mi kontinentalci?
Ross Hrone u knjizi Health and Survival in 21st Century objašnjava kako svako može dobiti dijabetes ako popije dovoljno ulja. Isto tako, svako može izliječiti dijabetes ako posti 2-3 dana, bez potrebe za ikakvim inzulinom, lijekovima, doktorima. Herbert Shelton objašnjava kako je ulje ustvari samo kiselina i otrov, i troši baze (lužine) iz tijela, pa vam npr. odu zubi i kosti od ulja. Prirodna količina ulja koja se nalazi u prirodnom plodu je dovoljna.
Ma kako da ne. D vitamin na pipetu skoro 50 KM.
Omega 3 nije puno jeftinija.
vitamin D je dovoljno iz sunca, a u zimu iz jaja i ribe...bez ikakvih specijalnih ulja i tableta itd