Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
takodje super za ciscenje sudopera i kade..
xD https://www.youtube.com/watch?v=0J0SbRPEC_w
Nama su ko djeci, kada bi izrazili zelju da nam se nesto kupi, stalno odgovarali dobicete limun (u prevodu sipak), tako da je i pored svih svojih blagodeti imao negativan ucinak na nase mentalno zdravlje jedan dobar period.
eto, šta roditelji mogu uraditi djeci...
@rolenc nama su obecavali sarenu laz ... ma sta god to bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
strastveno ga volim!
@turbodoppelvergaser ima ona lijep duft i ovako i onako
@begson Da, jos davno izlijecila perut time. Niti jedan sampon mi nije pomagao. Sad mozda jednom u 20 dana premazem tjeme, cisto preventivno. Mada sad povezujem perut i sa farbama koje sam koristila.
Jos jedna korist od limuna, Dodiku stavit u zvalje i okrenut za 1.maj
ne kvari nam temu o limunovima
Hahahahhaha haram je to ba,bolje ipak jabuku al jos ono koju petobanku zabiti krmetu u usta😂😂😂😂😂😂😂
Odlican za kosu i tjeme.
Šta tačno? Manjak peruti ili
Samo svi ti efekti NESTANU u momentu kada lomun bude izlozen TOPLOTI. Tako da ne kontra zasto narod u Ex Yu stavlja limun u vruc caj????
i jedna petoba viška u novčaniku je isto tako dobar dodadatk ishrani 😊