Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene je ko ova mrkva :D
E ovo je biser od clanka. Cuj krompir ne deblja. Pa krompir je tijelu isto ko secer, cisti skrob, i odma se visak koji se ne iskoristi u energiju u tijelu pretvara u masti. Ovo ostalo ne treba ni komentirati...
Cuj eto mit kako je domace povrce jeftinije - i dijete zna da je uvozno povrce jeftinije zbog obilnih poticaja drzava iz kojih dolazi kako bi bilo sto konkurentinje na trzistima gdje ga izvoze. Druga glupost - kao nije istina da je krompir kalorican. Pa krompir je SAMI SKROB u prevodu SAMI UGLJOKOHIDRATI koji uz masnoce najvise doprinose stvaranju masnih naslaga u tijelu. Ja kakvih glupih clanaka se ovdje moze procitati.
koji ste vi farmeri oca mi, sta se svadjate:)
Odkada se to SELJACI nazivaju FAMERIMA??? Neprestano se provaljujete...