Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je glupost, ako je meso žilavo ono će biti žilavo kako god. Drugi glup savjet je kad odmrzne stavlja začin, idiot. Začin stavi na meso i so, biber prije zamrzavanj tako dok se odleđuje meso upija začine. Ako nešto pečeš i ispadne tvrdo, zagriješ na najaču tutneš hladne vode i pokriješ i za 5minuta izgorito bude mekano. Mmmm izgorit krompir a mekan malo majo, kečap mmmm
Bosna i maslinovo ulje.? Bosna i turizam.? Bosna i vino? 🤣🤣🤣
"dodajte malo maslinovog ulja i zagrijte ga na visokoj temperaturi". Totalno pogresno. Maslinovo ulje na visokim temperaturama postaje karcinogeno. Ono je namjenjeno za salate, ne za przenje. Ako ne vjerujete, malo "izguglajte"!
Ne mora znaciti, hladno cijedjeno svakako se ne smije zagrijavati na visokoj temp jer ga sjebes..imas maslinova koja se mogu koristiti za przenje. Btw, google je malo zaeban, tamo mozes naci tacno ono sto zelis da nadjes