Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko brate, jutros spucao porciju mijesanog mesa iz zmaja a i dalje ne mogu sebi doci. popio 4L vode da ubijem luk odspavao 3h. i opet cu
@ilegalacvanzemaljac Nemoj se upišat na spavanju od tolike vode...
@ilegalacvanzemaljac Nice ti pomoci ni 40l de izbacis sve hormone, antibiotike i ostale toxine koje ti je Cika Zmaj fino isporucio u toj porciji leseva.
Da je para zdravo bi se ja hranio, bez kruha secera i ostalih gluposti, ovako za rucak corba pojedi 5 snita kruha i budi sretan.. ko izbaci kruh i "gluposti" mora jest 10 puta na dan svako malo, odakle?
Nema tog savjeta koji bi meni pomogao
pitanje je zasto bi to radili?
đe če ko s pljeskom iz trovaca sa 2 čiza, pa eksiras kolu aaaaaa
Ja levata majko mila... Bavite se sportom i jedite zdravo, nekad se mora pojesti i Nezdravi hamb., doner, itd .. ne pretjerivati samo...
Ne mozes mi zgaditi hambaru iz Pirpe nikako
Ko vam ove tekstove sastavlja alahselamet...pa nema smisla vise stvarno
Iliii... jedite sta god vam se svidja, kad god vam je ćeif, potrošite to sto pojedete i ne brinite :)
@kelly_lake I kad dobijes poganca ili te strefi herzika onda se sjeti svega sto si pojeo
Pa u hamburgerima ima salate, zar salata nije zdrava? 😂