Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema boljeg piica od vode
Je*bo vas Spritz
Ajnspric,cvajspric,drajspric...
aperol spritz je samo u originalu ako je sa Proseccom izmjesan.... posto je vino mnogo jeftinije uzima se onda cesto ova varijanta:)
Jesul rođene sarajlije il polušiptari?
Koje paćeništvo koji šupljizam hahahahaha
popularno je do pm. nikad cuo za njega nisam iznimno popularno cccc
(˝pića narandžastog okusa s okusom citrusa˝) Ne ide vam brate to pismeno izražavanje klix-ovci novinari. Recite mi kakav je to narandžast okus.
probati* :D
Po mom sudu ova je promocija bila obicni auto-gol. Pice su mogli kupiti ili besplatno piti samo VIP gosti. VIP gostiju je na koncertima bilo 5-10%, ako i toliko. Ja sam recimo htio prodati pice (to je prvi korak vaseg ulaska na trziste?), i nisam ga mogao kupiti. Vise nikad ne bih pokusao da ga probam. Dvije noci poslije sam imao VIP ulaznice za konc. i nisam ni prisao promotivnom standu. Kakav je to lazni mahalski ekskluzivitet za pice od 2-3-4 KM? Katastrofa.
odlican je Aperol Spriz - bas kad je oko 30° C - najbolje prija....
najbrzi put do raka na zelucu - aperitiv- na gladan stomak pita alkohol.
\" pića narandžastog okusa s okusom citrusa\"!? Vodka je pice prozirnog okusa. Whiskey je pice braon okusa. Absinthe je pice zelenog okusa. Anejo Gold Tequila je pice zlatnog okusa.
špric, špric, špricenzi.......ahhhhh
uh al bih ja povaljo ove trebe sa fotke, uhhhhh
malo se kasni...ali evo prilike da se nesto nadoknadi....pice ljeta 2010 http://lmgtfy.com/?q=hugo+drink