Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj folera i ublehara ovih Selimovica,radnicima plata 450 km i ne mogu ni knjizice ovjeriti jer ratni profiter ne uplacuje zdravstvo a oni fol gratis kobasice,JADOVI
Ne piše moRe l kobaja i perec gratis , a onda da kažem , fala pivu neću ...!!!
Bez krmetine nema oktoberfesta
H.S lopov osto lopov nastavlja se tradicija porodiceH.S
samo bez sarajevskog ;)
Vi i vasi festovi. Pivo nije ni za wc solje a kamo li za piti...
Cooool
ništa bez komendije :) :) :) :)
mu misa jesi se nalozio na ovu pjesmu :)
Žalosno. U sred Sarajeva organizuju haram festival. Pivaru na Bistriku je trebalo davno pretvoriti u neki pogon za proizvodnju himbera
Drunken, nemoj tako. Moraš znati da je alkohol haram, a proizvodnja himbera sevap. Šta je tu mentalno bolesno kada to lijepo piše u knjigama. Ne samo vjerskim nego i svjetovnoj naučnoj literaturi. Pa na zapadu je sramota piti alkohol i to rade samo otpadnici i fukara.
united - ko još čita knjige? Moram se i izraziti! Sereš! Ako si ti musliman i vijernik, onda idi klanjaj i mani se komentara poput ovog. Sarajevo je multikulturni i multinacionalni grad. Ti haj tamo odakle si šljego i vjeruj u knjige koje čitaš. Pusti durge da rade šta im je volja.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)