Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA VITEZA SPREMAN ZA PSIHIJATRIJU;TAKAV STRUČNJAK A RADI ZA ILEGALCE U HOTELU KOJI JE U STEČAJU!!! ZAR TAKVI STRUČNJACI NISU U ELITNIM OBJEKTIMA!!!! HAHAAAA
Moje čestitke sarajevskom kuharu Hamidu Hadžiću! Bravo Hamide! Kuhanje je umjetnost, možda i više od toga.
Pa dobro covjek Vitez ovaj Sacen je izgleda veoma respektabilna kuca. Imaju dobru pokrivenost. zajednice opstna jagodina, bubanj potok, milosevac gornji (donji je suvise mali za ovakvo respektabilno ime)....... i kad te jedno tako respektbilno ime proglasi vitezom, e onda je to vec nesto. Jxxo Kraljicu Elizabetu, sta su oni. a sjecam se jedne prilike sam gledao ovog viteza na tv kad je pravio bosanske klepe. Klepa (jedna) je bila velicine bosanskog cilima. A mileram kojim je to sve zalio je izgledao kao da je neko iskasljao slajm iz pluca i posuo bijelim lukom. Mislim, covjek majstor. Sta ce ti male klepe. Napravis jednu i nasjeces je za 4 osobe i ostavis malo i za veceru. Ma covjek vitez nema sta.
Svaka čast :D
to Hamide legendo......Cevapi im napravi nek se najedu u Evropi. Da vide sta je jelo a ne one zitarice ....:)))