Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratburger.
humanburger
@mirrorce Manburger.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Кaže sekretarica Tomislavu Nikoliću: -Gospodine Nikoliću, stigao Vam je meil. -Neka uđe!
Nista to ja jednom naso dlaku!Vvhhh
Malo steampunk ovo ono.
Šta ste očekivali, svježu teletinu???
Ma mi vec odavno jedemo govna!!! I bukvalno i figurativno!
Sta li onda kod nas u ovim burgerima ima oko lokala gdje se prodaju nema macke, psa lutalice u krugu kilometra
fasirana cukad
Hajmo ovako: otkako je moja zena postala sanitarni inspektor direktno vezan za hranu u ugostiteljskim objektima u sestom po velicini gradu u USA, moja familija vise nejede u restoranima. Fotografije koje sam vidio i saznanja sta se stavlja i kako se priprema hrana ovdje, otvorile su mi oci. Narode, da li znate da na zapadu kada se prodaje mljeveno govedje meso vec upakovano u prodavnicama ili u raznim fabrikama, moze sadrzavati do 9,95% OSTALIH mesa (svinjetina npr) a da se nemora to prikazati.
Za restorane si u pravu. Al ovo za meso, nije tacno, mozda je tako u nekim zapadnim zemljama, al ne na cijelom zapadu.
@Heisenberg22 Provjereno u nekoliko velikih prehrambenih lanaca u USA, kao i u Swicarskoj. Radi se na standardizaciji i potpunom otkrivanju sastojaka, ali mesna industrija i njihov loby (kojeg drze Zidovi) nedozvoljavaju oznake, pogotovo za GMO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nako zaraditi online novac tutoriali i edukacije! Posjetite nas na ispod linku: www.webznalci.com
Samo jedi i suti,bitno da se ne puca
Mora bit kad je hamburger 2$, piletina kesa 3$..
kako ono kažu "you are what you eat" ;)
Dosao covjek u restoran i poruci riblju corbu nakon 10 minuta donosi konobar corbu.. ovaj pocne da jede ali nigdje ribe u corbi? pozove on konobara i rece mu: ¨ti meni donese riblju corbu, a nigdje ribe ovdje nema¨. Kaze njemu konobar: ¨Jesil ti bio u vojsci¨? Jesam odgovori covjek... Pa jesil jeo vojnicki pasulje? da odgovori covjek... I jesil ikad nasao vojnika u tom vojnickom pasulju :)
Daj mi, molim te, jedan hamburger s ljudskom kosom, molim te nek bude plava i neka budu duge dlake, i sa malo štakorskih govancata u sredini.
prijatno!
Old MACDONALD had a rat farm E-I-E-I-O.