Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi su barem iskreni pa kazu od cega je meso.
Posto sam dobro upucen u to sta se sve stavlja u prerađevine od mesa (jedete meso III kategorije u koje spadaju volovska srcad,jednjak,pluca-bijela đigarica i volovske glavuse) ovo je kvalitetna poslastica.Zalijecete se po marketima i kupujete junece salame koje kostaju 5 KM kg,a kila juneceg mesa u mesnici 10 KM. Tu nisu uracunati radnici,struja,prevoz i zarada vlasnika.U prijevodu,jedemo Skart!
To nije cudno kad su oni u pitanju.
osim kera sve bih pojeo, bez problema i razmišljanja
pridruzi mi se prijatelju imam u zamrzivacu preukusne iznutrice od jednog cigana kojeg sam pregazio u buca potoku prije dva mjeseca
"...90-ih godina kada su od njegovog krzna počele praviti bunde." Pisac je vjerovatno htio reći 90-ih pretprošlog vijeka. U sedamdesetim tzv zlatno doba u SFRJ bunde od nutrije po pristupačnim cijenama, uzoz iz SSSR-a tj, Rusije bile su vrlo popularne.
a Kineski restoran nudi hamburger od pasa lutalice
Fuj... da je ne znam kak ukusno i zdravo... sama pomisao da jedes pacova je fuuj
@BORDO DNK Hahaha... bas tako😀😀 Sloboda narodu!
Fuj!
rudonja nedavno prvi probao
Što sam jeo, jeo po kojekakvim smrdljivim restoranima i tamo gdje se nude jela sumnjivog porijekla.
lijepo nase jagnje
Pa prijatno vam Rusi! :)))
Fuuujj?!
mogul se cevapi pravit od njih?
phhhhhhhhhhhhhhhhh ne poslje vecere...............ne sada...............ufff
to pokusavas smrsat pa veceras u 6 :P