Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uspio sam smrsati nemojte o tortama
Cim sam vidio odmah me kiselina uhvatila
Buharija hadis 2542: Izašli smo s Allahovim Poslanikom, s.a.v.s, u vojnu protiv (plemena) Benu-Mustalik i zarobili prlijen od plijena Arapa, žene poželjeli, a usamljenost nas stegla pa smo htjeli da ejakuliramo izvan materice prilikom spolnog općenja(sa rabinjama). Zatim smo pitali Allahovog Poslanika, s.a.v.s. o tome, našto on reče: "Nemate štete(grijeha) da to činite, jer nema bića koje treba biti čak do Sudnjeg dana, a da ono neće i biti(i pojaviti se).
Muhamed- warlord, zločinac protiv čovječnosti. Koji je zajedno sa svojim ashabima vršio sistematska silovanja po arabijskom poluotoku. Nakon njegove smrti halife su nastavile sve duž bliskog istoka, sjeverne afrike, španije, balkana. Milioni žena su pale u robovlasništvo i bile silovane do kraja života. Samo prosječan sultan je imao oko 20 žena u svom haremu sastavljen od plijena sa bojnog polja.
sta je pucate minuse ovo su četnicci nama radili na desetine hiljada bosnjakinja je silovano i sad pucate minuse jer navodim najjverodostojije izvore koji objašnjavaju muhamedove principe. P V M oni koji nemaju empatije prema drugome nemaju ni mozga.
ja je jeo grlom nosom povraco!