Šokantni rezultati studije
8
Red Bull opasan po život?
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to nije normalnooo
Da, i ja vjerujem u to. Radila sam s jednim momkom koji je umro od srcanog udara u 28-oj godini zivota. Unazad nekoliko godina radi stresnog posla i nocnih smjena pio je i po nekoliko napitaka dnevno i jos uz to svaki dan po 3-4 jake expreso kafe. Ne znam da li je pio i kakve tablete, ali je pao jednom na poslu i umro. Nikad nije imao problema sa srcem niti iko u njegovoj familiji . Ne mora da znaci, ali moze da bude.
jao pa ja svaki dan, ali bas svaki , na poslu popijem minimalno jedan.!!!!!!!
ONAKO JEDAN OD PREZNAKA DATI FALI JEBACINE JE AGRESIVNOST A TISI HAMIDA PRAVO NERVOZNA ZATO RUGABETA VIBRATOR ILI NADZI KAKVOG CIGU DATE MAHNE ZA PETICU KM
love red b... 17.08.2008. u 18:11 JOJ DELEGATA PA TEBI STETI I VODA S CESME KOLIKO JA VIDIM TEBI FALI JEDNA DORA JEBACINA JEDNOM KAD BIH SE DOBRO ZGUZILA SRCE BIH TI KUCALO KO U BEBE I love red bull... @ pa ti izgleda mozes samo zguzit dok nepopijes red bull...zato si opsesivan sexom tolko u ovoj temi debilu ovde je tema zdravlja ne jebacine...idi rokni jedan red bull da ti se digne...pa onda guzi ako mozes...
mr. napokon citiram \"Vec godinama se raspravljam sa DEBILIMA IZ DIJASPORE\" ja sam bio par godina u inostranstvu pa mi take izjave idu na... znam \"frajere\" kao što si ti, mrzak ti je svako ko možda ima uredniji i bolji život od tvog al kad plati piće i da ti koji evrić onda nemaš komentara poput ovakvih glupih predrasuda....eee \"nema vece bolesti od bijede\"
joj a ja si ih kupio kamaru za po 1.75KM eeee a šta sad...
Nikad nisam pio ta energetska pica .. niti cu .. al znao sam mozda jedno 2 puta u godini .. al sad vise necu nikako sigurno !!!
Ljudi dajte, koji vam je? Pa steti i kafa, i ona ima kofien. Pa opet je svi locu ko blesavi. Ljudska tijela drugacije reaguju na iste stvari. Tako necije tijelo podnosi, necije ne. A ne vidim kakva je razlika izmedju Re Bulla, Blue Beara, Racea i ostalih pica koja odreda sadrze 32mg/l kofeina. Stvarno mi nije jasno sea se hoce reci. Drugo, da je zabranjen, i nije. Barem ne u 30ak zemalja. A to sto je zabranjen u Urugvaju ne znaci da je zabranjen jer je stetan, nego se stiti neko domace pice. U Austriji imas osim Red Bulla jos desetak razlicitih pica na istoj bazi. Pa kome sta?
Vec godinama se raspravljam sa debilima iz dijaspore, jer oni ovo sa votkom furaju jer je kao najskuplje pice, koliko je ovo pice u stvari tesko sranje, jer se samo sastoji od vode, secera i kofeina... et nisam ni znao da je toliko lose, ali u kombinaciji sa alkoholom mogu misliti...
Niko mozda ne placa Xu jer su oni ovo lose prepisali sa indexa :) australiski naucnici a britansko istrazivanje - ko koga ovdje :)... Doci ce vrijeme i za malo profesionalizma umjesto pogresnog prepisivanja, ili su xsovci na raftingu jos im stoji ta reklama :)
Danas je i voda stetna izaziva kamenac na bubregu, cigara, da ne spominjem sve sokove koji se mute i proizvode razne smrtonosne efekte. Recimo Coca Cola koja ubija ljude, ali o tome se ovdje ne pise. Njih cuva neki jaci lobi od Austrijskog :) ili su mozda oni platili Xu da pise protiv bulla i eno neki JA spominje Burn :) Ko ovo placa ljudi???
pijte sok od nane... ima na bascarsiji u art kuci sevdaha - vrijedi!
Sta je ba decko, ovlasteni si uvoznik za BH priznaj ;-) A ako nisi, onda si obicna budala koja besplatno brani svjetski hostapleraj, naravno da je stetno, 30ak zemalja ga uopste ne dozvoljava na svom trzistu, uprkos ogromnom lobiju austrijskih vlasti (zemlja porjekla).
onako 17.08.2008. u 16:09 znala sam ja to odavno da steti to pice...prije su nego i naucnici odkrili to.. dok ti sacekas da uspostave dijagnoze moze covjek crknut... ja sam ga pila jedno vrijeme svaki drugi dan dok mi srce nije pocelo ko ludo pumpat i stezanje oko prsa...onda se jos jedna osoba isto zalila na iste simptome (zdrava osoba bez srcanih oboljenja ) ...OTROV OTROV OTROVE..NEPIJTE...! mozda jednom mjesecno da....al tacno je da je stetan..osvjedocila se na vlastitom srcu :) JOJ DELEGATA PA TEBI STETI I VODA S CESME KOLIKO JA VIDIM TEBI FALI JEDNA DORA JEBACINA JEDNOM KAD BIH SE DOBRO ZGUZILA SRCE BIH TI KUCALO KO U BEBE