Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znatel‘ vi koliko je teletina?
Selam, Asim me šalje po teleće kotlete
Pileci temeljac i u ovom?ne moze bez piletine nista kod vas...koja glupost...
Za taj iftar jedino tu tepsiju imam 😂
Otkud sirotinjskim SDA glasacima pare za meso.
Mogu ja kotlete i bez umaka
Čitaj Bisera, čitaj...( bar teletinu možeš sebi priuštiti),ali osiguranje da je kupi da te bezveze ne prozivaju,kada već imaš potrčke po službenoj dužnosti
A sta je za nas vegane?
@Top LeL ... Ja nisam vegan ali ovo jelo moze da ti posluzi.....Isjeckas glavicu crvenog luka i vecu svjezu paprika i sve kratko prodinstas. Plavi patlidzan isjeces na snite uvaljas u brasno i kratko ispeces. U vatrostalnu zdjelu stavis red patl. pa odozgo smjesu luka i papr. sve tako dok ne potrosis. Vi ne jedete jaja ni pavlaku pa ako postoji nekakav preliva da stavis preko i da usjeckas malo bijelog luka, stavis u rernu da zapeces, imaces super klopu.
Ima se za teletinu???
https://www.youtube.com/watch?v=SyXNqN8O9JY
Hadzikadunini butići
Hahahaha vidi se da su samo kopirali i doslovno preveli američki recept. Konzervirana pileća supa? Mjerenje putera u kašikama? Smiješno.
moze li govedji narezak, jbg realnom sektoru plata od 6 joja tek oko petog
Sto ostane iza iftara, sutra uz pivu strest ;)
A ovo na slici sto nisu kotleti to nema veze
Koliko samo mržnje i prezira u komentarima. Ovo je definitivno patološka mržnja i mogla bi biti predmetom ispitivanja sociologa i psihijatara.