Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proslavite sami i u mraku,to sebiji zahvallte,prvo nam djecu rastjerala a aad pocela nas legalno ubijati na KCusu.glasajte i 2022 sredit ce vam opet hurme od arapa.
sta ti je pragmatizan, u klix kodu pise da je na hrvatskom jeziku a svaki dan citamo o iftarima
desni klik i view page source html lang=hr
ima li išta osim Sultana,ima li koji veleprozivani i velehvaljeni bosanski kralj ili kraljica,jesmo li neovisni nezavisni uvijek i u svakom trenutku,izgleda da nismo,ali eto većina želi tako pa neka i bude tako,..Hrvatinića pita od sira,Katarinina zeljenjava,Herceg Stjepanova rolana salata,..itd,..
Kvaternikov burek od sira
@pascal Kao strastveni obožavatelj janjetine cijeli život sam uvjeren da je najbolja janjetina na svijetu u Jablanici ili u Udovicama na Sretnicama. Nisam se mogao odlučiti nikada između to dvoje. Do podne mislim jedno popodne drugo. Ali sam nedavno probao janjetinu kod jednog Šemse iz Kladuše koji ima restoran blizu Kelna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Čehna bijelog luka". Really? 🤣
Evo penzioneri kada su vidjeli recept svi nagrnuli u Bingo , da kupe za večeras.
Al penzići imaju samo za hurmice tako da će one poslužiti umjesto filea
Sve letim
Ijepo nema sta, to mozemo mi koji ponesto i zaradimo pitam se sta je sa sirotinjom koju na ove jemeke pođe ah, vjeruj mi da ima ljudi koji ne mogu pripremiti nikakav iftar a gledam na onom odvratnom Hayatu neku noc se razmecu hranama
Hranama???
j...em ja te ljude koji naprave djecu pa im onda nemaju dat sta da jedu.
Uh, što ovo dobro izgleda. Još kada ga ja ne bih morala spremati, nego neko drugi. :)
pa nek muz spremi, ha ja